Kundeservice er åben alle hverdagage fra 08.00 til 16.00

Grønlands eget lønsystem - udviklet i Grønland

MDC-LØN har efterhånden mere end 25 år på bagen. I starten af 90’erne brugte hovedparten af de grønlandske virksomheder programmet Cash-Løn til lønberegning. Programmet var som sædvanlig udviklet i Danmark, og det var ret ustabilt og ikke særlig velegnet til lønberegning i Grønland. Morten Dahl Christensen blev tilbage i starten af 90’erne kontaktet af et par virksomheder i Sisimiut der mente at man burde kunne udvikle noget der passede bedre til Grønland end Cash-Løn. Virksomhederne savnede et stabilt og simpelt lønsystem der kunne håndtere løn i Grønland baseret på de lokale grønlandske forhold. Et par år efter var første version af MDC-LØN klar til installation hos Sisimiut Diesel & Hydraulik. Nogle måneder senere blev det installeret hos Permagreen og via kamik-posten bredte rygtet om programmet sig langsomt over hele Grønland, og i dag benyttes programmet af mere end 300 virksomheder over hele landet. MDC-LØN benyttes også af en del danske virksomheder med personale i Grønland.

MDC-LØN's historie

  • 1992-1994 : MDC-LØN DOS udvikles i Sisimiut
  • 1994 : MDC-LØN DOS installeres hos Sisimiut Diesel & Hydraulik
  • 1995 : Flere virksomheder i Sisimiut, Nuuk og Qaqortoq kører nu med MDC-LØN
  • 2010 : MDC-LØN Windows er nu endelig klar
  • 2014 : MDC-LØN DOS udfases helt
  • 2015 : MDC-LØN Online er nu klar
  • 2018 : MDC-LØN Windows udfases

MDC-LØN Online er et Windows-baseret lønsystem der via HTML5 kan køre på alle enheder der har en browser og internetadgang.
MDC-LØN er baseret på en kerne som alle brugere benytter, og så en række valgfrie moduler som frit kan vælges til og fra efter ønske.
Der genereres efter hver løn et bogføringsbilag og nogle filer som direkte kan importeres ind i bl.a. e-conomic, Uniconta, Navision og C5.
Indberetning til f.eks. Sulinal og GFLK samt overførsel til webbank foregår elektronisk via en CSV-fil.
Beregning af pensioner og løntræk foregår automatisk på baggrund af nogle oprettede skabeloner.

Login til MDC-LØN